Επικοινωνήστε μαζί μας
3o χλμ ΠΕΟ Θηβών – Αθηνών Θήβα, 32200 info@kadmosaete.gr +30 22620 25500 +30 22620 81136
Image Alt

Εταιρεία

Είμαστε η KADMOS Constructions, μια σύγχρονη, δυναμική και ταχέως εξελισσόμενη κατασκευαστική εταιρεία. Ξεκινήσαμε σαν μια οικογενειακή επιχείρηση το 1979, με ιδρυτή τον Παναγιώτη Κοβάνη. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η εταιρεία ανέλαβε μια σειρά από κατασκευαστικά έργα για τον ιδιωτικό τομέα. Μέσα από μία πορεία διαρκούς και στοχευμένης ανάπτυξης, φτάσαμε το 1995, χρονιά ορόσημο για εμάς, να αναβαθμιστούμε σε Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία KADMOS.   

 

Έτσι ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας. Σταδιακά, ο προϋπολογισμός και το αντικείμενο εργασιών μας διευρύνθηκε και προχωρήσαμε στην απόκτηση εξοπλισμού βαρέων μηχανημάτων έργου. Σε αυτό το πλαίσιο, αρχίσαμε να αναλαμβάνουμε πληθώρα δημόσιων και ιδιωτικών κατασκευαστικών έργων.  Επιπλέον, για την καλύτερη κάλυψη των δραστηριοτήτων μας, κάτω από την ομπρέλα της KADMOS, δημιουργήσαμε δύο ακόμη εταιρείες: την “ΕΒΑΜΑΝ Α.Ε.”, για την κάλυψη των πεδίων λειτουργίας κτιρίων και χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων, και τη ΒΙΚΟ Α.Ε. για τη συμμετοχή σε έργα κατασκευής δημοσίων έργων ιδιαίτερων απαιτήσεων, προσαρμοσμένα στις τεχνικές τους προδιαγραφές.

 

Σήμερα η εταιρεία μας απασχολεί 50 άτομα. Έχουμε επενδύσει στο ανθρώπινο κεφάλαιο, διαθέτοντας εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, αλλά και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.

Για εμάς στην KADMOS Constructions η ποιότητα της εργασίας μας εξακολουθεί να είναι οικογενειακή υπόθεση

Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να συνδυάζουμε τη δυναμική μιας ανώνυμης εταιρείας με την προσωπική σφραγίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης. Παρά την ταχεία μας ανάπτυξη και τα μεγάλης κλίμακας έργα, παραμένουμε μια εταιρεία με ανθρώπινο πρόσωπο, συνεπής, αξιόπιστη, αποτελεσματική.   

50 50

Design

Projects

150 150

Happy

Clients

120 120

Completed

Projects

Ποιότητα, Υγεία & Ασφάλεια, Περιβάλλον

Σε έναν κλάδο όπως αυτός των κατασκευών, η ασφάλεια οφείλει να αποτελεί πρωταρχική μέριμνα σε κάθε εργασία. Για τον λόγο αυτό, έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που διασφαλίζουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της κατασκευαστικής διαδικασίας.

Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα έργα που παραδίδουμε είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Αξιόπιστες και στιβαρές κατασκευές, αληθινά ασφαλείς για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. 

EKE

Στην KADMOS Constructions θέλουμε να θεμελιώσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Σε αυτό το πλαίσιο, εφαρμόζουμε πρακτικές Κοινωνικής Υπευθυνότητας, χτίζοντας αμοιβαία επωφελείς σχέσεις με όλους τους συμμετέχοντες.

 

Το πεδίο της κοινωνικής μας δράσης αφορά όλους τους εμπλεκόμενους στην καθημερινή μας λειτουργία όπως μετόχους, εργαζόμενους, συνεργάτες, αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

 

Μεριμνούμε για το περιβάλλον και τον πλανήτη, επενδύουμε στον άνθρωπο, σεβόμαστε τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, προσφέρουμε έμπρακτη στήριξη σε μέλη της κοινότητας που την χρειάζονται, ευαισθητοποιούμαστε σε θέματα παιδείας και πολιτισμού. Όλοι μαζί διαμορφώνουμε τις συνθήκες της αλλαγής και συμμετέχουμε με τον τρόπο μας στη θεμελίωση μιας καλύτερης ζωής. Γιατί αυτό ήταν και είναι πάντα το ζητούμενο: σήμερα, αύριο, πάντα.

espa