Επικοινωνήστε μαζί μας
3o χλμ ΠΕΟ Θηβών – Αθηνών Θήβα, 32200 info@kadmosaete.gr +30 22620 25500 +30 22620 81136
Image Alt

Κτίρια – Ανάπτυξη ακινήτων

Ο κλάδος των ακινήτων αποτελεί ουσιαστικό και βασικό στοιχείο εντός του ευρύτερου κατασκευαστικού κλάδου, αντικατοπτρίζοντας την δέσμευσή μας στην επίτευξη υψηλών προτύπων και στην ανάπτυξη διαρκούς αξίας. Το ενεργητικό μας αυτή τη στιγμή υπερβαίνει τα €6,75 εκατομμύρια, περιλαμβάνοντας τα κεντρικά μας γραφεία, με συνολική έκταση 300τμ, που βρίσκονται σε ιδιόκτητη γη 14.000m2 στην περιφέρεια της Θήβας. Αυτή η γη αντιπροσωπεύει όχι μόνο μια πρωταρχική βιομηχανική περιουσία, αλλά και ένα πολύτιμο εδάφος για την ανάπτυξη κατοικιών.

Προς την κατεύθυνση αυτή, έχουμε πραγματοποιήσει επενδύσεις στην ανέγερση δύο οικιστικών συγκροτημάτων και δύο πολυκατοικιών στο κέντρο της Θήβας. Παράλληλα, παραμένουμε ετοιμοπόλεμοι να αξιοποιήσουμε νέες ευκαιρίες που ενδέχεται να προκύψουν στον κρίσιμο τομέα των ακινήτων.

Στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη και τη δημιουργία αξίας, διαμορφώνουμε τον χώρο των ακινήτων με διορατικότητα και αφοσίωση στα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα. Η δυναμική μας παρουσία και το συνεχές ενδιαφέρον για καινοτόμες ευκαιρίες αναδεικνύουν την επιχειρηματική μας προοπτική στον τομέα των ακινήτων.

espa